Lægger du mærke til, hvad byen gør ved dig?
Med kroppen i byen er på én gang en byvandring, performance og debat på Kunsten. Arrangementet starter på Gabels torvet, hvor publikum bliver inviteret til en performance med deltagelse af unge fra Det Grønlandske Hus’ inklusionsprojekt Arctic Street Food. Herefter går vi sammen til Kunsten og undervejs skal vi undersøge, hvordan vi oplever byens rum med kroppen. Forskellige steder fremkalder følelser, stemninger og minder hos os. Disse stemninger og følelser er afhængige af, hvem vi er og hvilken relation til byen, vi har.
På Kunsten bliver du inviteret til en debat i museets bibliotek. Her skal vi tale om byrummet som et sted for vores fælles hukommelse, erfaringer, og oplevelse af at høre til, eller ikke at høre til. Udover Amalia Fonfara, Sania Dzalbe og Mads Siegenfeldt, leder af Arctic Street Food har vi inviteret den dansk/grønlandske dramaturg Siri Paulsen til at deltage i samtalen. Paulsen har blandt andet produceret lydvandringen Spor af Grønland, hvor hun inviterer folk der færdes på Christianshavn, til at opleve deres by på en anderledes måde. I lydvandringen åbner Poulsen op til steder, der fortæller en historie om Grønland, som ikke normalt bliver fortalt.
OBS: der vil ikke være servering af mad.
Program den 30. marts:
17.00-18.00 Mødested ved Arctic Street Food mobile køkken på Gabels Torv. Performance med Arctic Street Food og Amalia Fonfara. Herefter går vi samlet tilbage til Kunsten.
18.00-19.00 Debat i Kunstens bibliotek. Debatten er en samtale mellem publikum og et gæstepanel, der består af: Amalia Fonfara (kunstner og del af DECOLONI_AAL), Sania Dzalbe (social geograf og ph.d.-studerende ved Umeå Universitet), Mads Siegenfeldt (leder af Arctic Street Food) og Siri Paulsen (dramaturg og skaber af Spor af Grønland. Debatten modereres af Signe Meisner Christensen (kurator og del af DECOLONI_AAL).
BILLETPRIS for deltagelse i debat på Kunsten: 50 kr. Kan købes her.
Læs mere om kunstprogrammet Det tredje sted her.
Billede taget af Mads Siegenfeldt.