Tilbage til Alle begivenheder

KONCERT: Aalborg Arts Ensemble x INUANIMA

  • Lindholm Høje Museum Vendilavej 11 9400 Nørresundby Danmark (kort)

Kom til en alternativ koncert i de smukke omgivelser på Lindholm Høje Museum med INUANIMA som vil improvisere frit med alle virkemidlerne fra duoens shows i et spændende samarbejde med Aalborg Art Ensemble. 

Duoen INUANIMA optræder med performance-koncerter og har optrådt i Grønland, Island, Færøerne, Schweiz, Tyskland, Åland og selvfølgelig også Danmark. Deres tre shows hedder : THE ROARING SEA / IMARSUARMI, som d. 23. marts kan opleves i Det Grønlandske Hus i Aalborg. I Showet SIUNISSAMUT møder shamanistiske inuit-trommer filmisk dansemusik. DRUM N MASK- showet er inspireret af grønlandsk maskedans. 

AaAE arbejder professionelt med grænsesøgende musik. Det er et orkester, som er flydende sammensat efter behov, men altid ledet af Erik Lunde. Åndeligt drager projektet inspiration fra Art Ensemble of Chicago, men musikalsk læner det sig ind i fremtiden, og supplerer de gængse “klassiske instrumenter” med synthesizere, effektpedaler og anden moderne teknologi. Projektet er et tværæstetisk tiltag, som inddrager performance-kunstnere på lige fod med “søster-projektet” Impro Fauna, som i 2021 vandt Årets Koncertoplevelse ved DMA jazz. Tværæstetiske samarbejder er utroligt vigtige og givende, for både optrædende og publikum. De skaber oplevelser, netværk og udfordrer de forudindtagede tanker man kan have om en koncert. 

HVORNÅR: fredag d. 24/3-23 kl. 19:30

HVOR: Lindholm Høje Museum

PRIS: 75 kr. Læs mere her.

Senere begivenhed: 30. marts
Appitta! / Kom og spil!