Datoer for åben rådgivning i Hjørring

På tirsdag d. 31/10 er de socialfaglige konsulenter ved DGH, til den første åbne rådgivning i den nye afdeling i Hjørring. De vil derfor ikke være tilgængelige i Aalborg denne dag. Det Grønlandske Hus i Aalborg er stadig åbent, men man kan kun henvende sig til socialafdelingen via telefon.

Følgende dage vil der være åbent for rådgivning i Hjørring, men lukket for åben rådgivning i Aalborg (man kan stadig kontakte socialafdelingen telefonisk):

Tirsdag d. 31. oktober kl. 10:00 - 14:00
Onsdag d. 15. november kl. 10:00 - 14:00
Tirsdag d. 12. december kl. 10:00 - 14:00

Ved rådgivningstilbuddet som henvender sig til borgere med grønlandsk baggrund i det nordlige Vendsyssel, vil du blandt andet kunne få hjælp til afklaring af spørgsmål af social karakter og hjælp i kontakten til forskellige sociale myndigheder.

Den åbne rådgivning foregår i:

Forsamlingsbygningen

Østergade 9, Hjørring

 

Mvh

Socialafdelingen

Region Nordjylland med byer.JPG