"Julehilsen til Grønland" med særlig hilsen fra Aalborg

Efter nogle år med afvikling i Musikkens Hus, Aalborg, sendes det traditionsrige "Julehilsen til Grønland” i år fra DR Koncerthusets Studie 2.  Men Nordjylland er alligevel repræsenteret i showet i år, og det er med et biddrag der ligger noget udenfor det traditionelle.

 8 unge grønlændere fra Arctic Street Food tilberedte og serverede grønlandsk inspireret street  food til showets vært Tim Vladimir og de 300 publikummer  i salen under optagelserne af showet. Street Food vognen og de unge dannede desuden rammen om en stemningsfyldt efterfest foran Danmarks Radios bygninger efter optagelserne.

Arctic Street Food er et interkulturelt madkoncept med fokus på fortolkning af råvarer fra Grønland på en ny og spændende måde. De unges menu til “Julehilsen til Grønland” var derfor grønlandske rejer, hellefisk på en bund af asiatiske grønsager, alt frisk røget og serveret i sylteglas.

Årets vært på ”Julehilsen til Grønland” er skuespilleren og tv-værten Timm Vladimir, der bl.a. er aktuel i ‘Den store bagedyst’ på DR1.  ”Julehilsen til Grønland” er angiveligt verdens ældste eksisterende underholdningsprogram, og er blevet afviklet siden 1932.

Se ”Julehilsen til Grønland” DR1, lørdag d. 15.12.2018 kl. 20:30 - 21:30