Travl sensommer i Arctic Street Food

ASF Press unge ved vogne halvnær.jpg

Arctic Street Food - Det Grønlandske Hus i Aalborgs inklusionsprojekt - har hele foråret, sommeren og sensommeren arbejdet på at etablere sig i nye lokaler på Limfjordsværftet. De unge frivillige har anlagt haver, malet, hamret, skuret og skrubbet.
Efter en kort ferie er både det arbejde og projektets mere synlige udgående aktiviteter i fuld gang igen. De unge præsenterede en ny menu ved punkrock festivalen ”Why change your moves” d. 24. august ved 1000Fryd, Aalborg.
Forude venter nu en stribe arrangementer for de unge frivillige:

  • D. 6.-9. september ruller vognen mod Food Festival i Aarhus, hvor de unge repræsenterer Grønland og Nordjylland ved Nordeuropas største fødevarefestival.

  • D. 14. september er de unge inviteret til ”Hele verden i Frederikshavn”.

  • D. 10. oktober har de unge valgt at deltage i ”Bag for en sag” hvor de på dagen vil sælge street food versionen af den traditionelle grønlandske kage på gader og pladser rundt omkring i Aalborg - overskuddet går til Børnetelefonen.

  • Allerede den 13. oktober er de unge på farten igen - denne gang vil de servere smagsprøver på grønlandske råvarer ved Slædehundenes dag i Tversted.

  • Ydermere står ASF for bespisningen ved Aalborg Kommunes store Temadag om Grønlændere i Danmark d. 23. oktober.

Se flotte billeder af de unges arbejde med at plante og bygge ved Limfjordsværftet herunder.

Du kan følge Arctic Street Food på deres facebookside.

IMG_1405.jpg
IMG_1421.jpg
IMG_1423.jpg
IMG_1409.jpg
IMG_1426.jpg
IMG_1428.jpg