Tamatta-mi Atuisunut ataatsimiititaliamik pilersitsineq // Oprettelse af Brugerråd i Tamatta

Der er et ønske om, at der oprettes et Brugerråd for Tamatta. Derfor inviteres du til informationsmøde i Det Grønlandske Hus, Vesterbro 79, Aalborg

 

Onsdag den 4. september kl. 15-16.30

 

I Det Grønlandske Hus Aalborg har vi et ønske om, at brugere af huset bliver mere inddraget i de ting der sker her i huset. Vi synes, det er vigtigt at man tager ansvar for huset, og kan komme med ideer til, hvad der skal ske.

Vi vil meget gerne høre jeres meninger og invitere til, at der oprettes et Brugerråd.

Vi håber at se jer til mødet.

Tamatta-mi Atuisunut ataatsimiititaliamik pilersitsineq

 

Tamattami Atuisuniit kissaatigineqarpoq ataatsimiititaliamik atuisut sinnerlugit pilersitsinissaq.  Taamaattumik paasititsiniaanermut ataatsimiititsinissamut Kalaallit Illuani, Vesterbro 79, Aalborgimiittumut qaaqquneqarputit.

 

Pingasunngorneq septembarip 4-ani nal. 15-16.30

 

Kalaallit Illuata sammisassaqarnerup tungaanut atuisut peqataatinneqarnerulernissaat kissaatigaa. Kalaallit Illuata pingaartippaa Kalaallit Illuanik atuisartut akisussaaffeqarnerunissaat isumassarsianik sunik sammisassanik kissaateqartinneqarnissaat.

Isummasi tusarusuppagut, atuisunullu ataatsimiititaliamik pilersitsiniaanermi qaaqqullusi.

Neriuppugut ataatsimiisitsinissatsinnut aggialluarumaartusi.