Nyt jobopslag

Det Grønlandske Hus i Aalborg søger en kultur- og kommunikationsmedarbejder (20 timer/uge)

En deltidsstilling indenfor kultur og kommunikation er ledig til besættelse pr. 1. august 2021 eller efter nærmere aftale. Ansættelsen er tidsbegrænset til 2 år med mulighed for forlængelse.

Det Grønlandske Hus i Aalborg har gennem de sidste to år arbejdet målrettet med kommunikation og søger nu en afløser for vores trofaste medarbejder på området. Vi skal fortsætte med at komme ud til alle vore brugere og fortælle bredt ud om alle de aktiviteter, vi har gang i. Med til arbejdsopgaverne hører derfor udarbejdelse af et månedligt nyhedsbrev, opdateringer af hjemmesider og diverse sociale medier.

En del af arbejdstiden skal bruges på planlægning af kulturelle arrangementer i Det Grønlandske Hus. Arrangementerne skal planlægges og prioriteres, så de giver kultur- og oplysningsværdi til den samlede befolkning i Nordjylland. Planlægning af kulturelle arrangementer sker i samarbejde med husets kulturudvalg. Faste arrangementer er fejring af Den Grønlandske nationaldag den 21. juni og et julearrangement. Derudover planlægges koncerter, debataftener, udstillinger, workshops mm. – ofte i samarbejde med øvrige kulturinstitutioner i Nordjylland. I forbindelse med dette arbejde må man forvente at skulle arbejde uden for normal arbejdstid.

Både arrangementsplanlægning- og afholdelse samt kommunikationsarbejdet vil ske i nært samarbejde med husets Direktør og øvrige ansatte.

Af kvalifikationer vægtes følgende:
• Gode samarbejdsevner
• Fleksibilitet
• Initiativrigdom
• Selvstændighed
• Superbruger af sociale medier
• Analytiske evner
• Kommunikative evner

Vi søger derfor en medarbejder med erfaring / uddannelse indenfor eventplanlægning og/eller kommunikation – og meget gerne en medarbejder med kendskab til grønlandsk kultur, sprog og samfundsforhold.

Vi tilbyder:
• Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til relevant overenskomst
• En spændende stilling med gode kolleger i et uformelt miljø.
• Frihed under ansvar og gensidig fleksibilitet.

Det Grønlandske Hus i Aalborg er en selvejende institution, der udfører opgaver indenfor studievejledning, socialrådgivning og oplysningsarbejde overfor både danske og grønlandske borgere i Nordjylland. Institutionen er en to-sproget arbejdsplads, hvor der planlægges arrangementer og projekter til forskellige målgrupper.

Læs mere på vores hjemmeside www.dgh-aalborg.dk

Yderligere oplysninger om stillingen og arbejdsopgaverne kan fås ved henvendelse til Direktør Bo Albrechtsen, ba@dgh-aalborg.dk

Ansøgning med CV og relevante bilag sendes til aalborg@dgh-aalborg.dk senest fredag den 28. maj 2021.


Se annoncen på Jobnet i linket her.