Brugerråd oprettet i Tamatta

Aktivitetshuset Tamatta oprettede og valgte onsdag et nyt Brugerråd.

Over 20 borgere var onsdag mødt op for at drøfte oprettelsen af et nyt brugerråd i Tamatta. Efter en snak om, hvad der var af arbejde at tage fat på for brugerrådet, blev der afholdt valg. Alle fem opstillede blev valgt til Brugerrådet (fra venstre på billedet):

Frederik Lynge, Marta Lange, Jørgen Jerimiassen, Vila Thomsen og Niels Jørgen Joelsen.

Det nye brugerråd består af brugere i huset, og skal fremover holde møder om rammerne for Tamatta, blandt andet om hvad brugerne ønsker at holde af aktiviteter.

Det er brugerne af huset selv, der har oprettet brugerrådet, og det er ligeledes brugerne selv, der skal være drivkræfterne bag det. Allerede på mødet kom der forslag og ideer til forbedringer af aktiviteterne i huset, såsom en brevkasse til forslag for brugerne, bedre tilgængelighed til fællesspisning og mere klarhed omkring husregler.

Det Grønlandske Hus i Aalborg takker for et godt møde og ønsker Brugerrådet god arbejdslyst.

Brugerråd 04-09-19.jpg
Brugerråd2 04-09-19.jpg
Brugerråd3 04-09-19.jpg